ΕΡΤ-1
ΕΡΤ-1 EPT-2 EPT-3 ΒΟΥΛΗ EPTWORLD ERT SPORTS ONE ertnews alpha SKAI MEGA OPEN STAR ANT1 MKDTV FITE FITE FITE TV100 NEWCRETE ATTIC TV ACTION24 kontra NEPIT-1

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

O ιστότοπος https://grlivetv.com είναι μία λίστα ελληνικών τηλεοπτικών καναλιών και ΔΕΝ μεταδίδει κανένα πρόγραμμα τηλεοπτικού σταθμού, πλην αυτών που το επιτρέπουν μέσω κώδικα.


Η δημοσιοποίηση των διευθύνσεων μέσω της λίστας του, απλά διευκολύνει τους επισκέπτες, ώστε να επιλέξουν το κανάλι που τους ενδιαφέρει και να μεταφερθούν σε αυτό.


ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των τηλεοπτικών σταθμών που εμφανίζονται στην λίστα του. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στα τηλεοπτικά κανάλια και μόνο σε αυτά, όπως και η όποια ευθύνη.


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αν αποδέχεστε τη χρήση των cookie δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα, αν δεν αποδέχεστε, απλά αποχωρήστε από το site.